Anasayfa » , , » Yıldız Tilbe'nin Sevgililer Günü Reklamı Sosyal Medyayı Salladı!

Yıldız Tilbe'nin Sevgililer Günü Reklamı Sosyal Medyayı Salladı!

Silvan Zirve on 9 Şubat 2016 Salı

  • Sevgililer günü ticareti tam hızla başlıyor.."Uyuyan bayan, aşk, pırlanta, al kurdele" konseptli reklamlar beş saniye aralıklarla dönmeye başlanıyor. Bu senenin bir niteliği daha mevcut zira Yıldız Tilbe'nin oynadığı Turkcell reklamı yurdun dört bir tarafında kitleler yönünden like edilmektedir. Kendisine "caka olsun maksat" meselesi için katılmak ise benim canımı aşırı acıtıyor. lakin bence de sevgililer gününde deva Yıldız Tilbe.
  • Bir diğer reklam ise "sevgililer gününe inanmayan ayı" konseptli aşırısıyla seksist, fazlasıyla gerizekalı olan reklam. Genç adam kıza konuşan çirkef ayıyı alır. çirkef oyuncak ayı "anamal sistemin sadece bir dayatması"biçiminde cümleler kurarak sevgililer gününü mantıksız bulan insanlara laf sokar. Etrafta ellerinde ayılar tutan kırk'lı yaşlarında olan adamlar cirit atmaktadır.
  • Bir yandan bebek sesi çıkartmaya yakın bayanın sesinden seslendirilen şu az şeycik bir pırlanta 3590 TL yerine yalnızca 1990 TL" repliği ise reklamcılık tarihinin en başarısız örneklerinden bir tanesi olsa gerek. Adama sormazlar mı "gerizekalı herif bu ülkede asgari maaş ne de sen sanki vida reklamı yapar bunun gibi reklam yapıyorsun?" diye? Bence sormalılar.
  • çirkin tek taşlı yüzükler, devasa ayılar, çirkin al güller, "sevdiğini içten seven aşıklar bunu da aldılar" temalı tek taş reklamları, sevginin, aşkın en çirkin biçimlerde lanse edilmesi, "bunu kavramayan sevgilisini de sevmedi zaten sonra da başkasına kaçtı" alt mesajlı reklam mailları.
  • al renk her noktayı istila etmek üzere. Sevgililer gününü kutlayan bütün romantiklere şimdiden "sevgiler".
  • fakat bilin ki size o "ufacık" tek taşı almazsa yahut siz ona almazsanız aşkınız bir "hiç". Benden söylemesi sonra kaçtığında sakın üzülmeyin.
  • Bizim bakkal Mustafa ağabeyin damadı da karısına sevgililer gününde tek taş ve büyük ayı ve al armağan almadı diye hanım Nepal'e kaçmıştı. Bir daha da dönmedi. Haber alan birileri de olmadı. Söylentiye göre orada sevgililer gününü kutlayan bir kabileye katılmış senenin her günü kırmızı şeyler, büyük ayılar ve tek taş ağaçlarıyla ayin yapıyorlarmış. Yazık oldu. veya ben bunu tam olarak uydurdum. Bilmiyorum. fakat olmuş da olabilmektedir böyle bir hadise Olmadıysa da olabilirmiş. "Ufacık" bir taşla sevgi gösterisi yapılmasını normal bulanlar bu hikayeye de inandılar ve korktular.
  • mühim bir not: Pazartesi günü bütün kalpli al acayip eşyalar, basketbol topu yutmuş ifadeli enteresan tüylü ayıcıklar, bayatlamaya sima tutmuş çikolatalar, çirkin tek taş yüzükler (tek parlak bir taşı {aşırı|çok|çok fazla|çok aşırı} görmeyin sevdiceğinize zira {tüm|bütün} reklamlar sizden bunu ilgi etmektedirler), al dekolte daracık elbiseler sebebiyse herkes Tyra Banks ve ya Naomi Campbell ülkede), gül demetleri (mora boyanmış olanları da çıkıyor bu devirde), ı Love You yazılı her çeşitli eşya ? indirime girmiş olacak... Bence sevgililer günü kutlayacaksanız bir gün daha bekleyin böylece bütün kalpli eşyaları indirimde tedarik edebilirsiniz. Hem romantik hediyeniz daha ucuza gelir hem de mağazalarda al armağan paketleri için sırada beklemek gerekmez. 
  • Sevgililer gününüz şimdiden kutlu olsun isteriz romantik aşıklar..



0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor

Popular İçerik

Blog Arşivi