Anasayfa » , , , , » Diş Beyazlatmanın En Kolay Yöntemleri!

Diş Beyazlatmanın En Kolay Yöntemleri!

Silvan Zirve on 30 Ocak 2016 Cumartesi


Güzel ve etkileyici gülüşler için, yarım saatte daha düzgün ve beyaz dişler!!
Yüz güzelliğinin en önemli unsuru, kuşkusuz güzel bir gülüş.. O güzel gülüş için de en önemli faktör, dişler! Dişleriniz de memnun değilseniz de artık aynalara küsmeye gerek yok.. Dişlerin temizlenmesi ve düzeltilmesi artık çok kolay.
- Dolgu maddesiyle dişin dış kısmına şekil vererek uygulanıyor bu madde. Bu arada da bu dişlerdeki renkleşmeler, çapraşıklıklar, çatlaklar, aralıklar bunları kolaylıkla kapattırabilirsiniz.
Daha parlak dişlerim olsun diyorsanız da çözüm sistemi hiç zor değil. Lamine sistemi ile iki seansta dişleriniz hem bembeyaz hem de inci gibi olabilir.İşlem genellikle 2 seanstır. Bir seansta dişin preperasyonu yapılır ve ölçüsü alınır. Diğer seansta da takılması gerçekleştirilir. Şeffaf, canlı, dişin kaybettiği eski canlılığını, parlaklığını beyazlığını geri verme amacıyla uygulanan estetik operasyonlar.. Sigara lekesi, çay lekesi, kahve lekesi hiç tutmaz, çünkü üzerlerinde çok iyi bir cila tabakası vardır. 10 yıl kadar sonra tabii dişlerde, diş etlerinde ufak değişiklikler oluyor, bunların o zaman değiştirilmesi, yenilenmesi gerekiyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor

Popular İçerik