Anasayfa » , , , » Acı Aşk 7. Bölümü İzle 31 Ocak 2016 SHOW TV 31.01.2016

Acı Aşk 7. Bölümü İzle 31 Ocak 2016 SHOW TV 31.01.2016

Silvan Zirve on 31 Ocak 2016 Pazar


Acı Aşk dizisinin yeni bölümünde (7. bölüm) neler olup bitiyor, hepsini sizler için sitemizde yazılı açıklamalar halinde sizlere aktarıyoruz.
-Beklenmeyen gelişmelerin sonrasında kendini Ali bey evli bir halde köşkte bulan Melek hanım için artık karar vakti gelmiştir.. Karnında Bulut beyin çocuğunu taşıyan Melek hanıma köşkü terk etmesi için hem Bulut bey hem de Sude  hanım durmadan baskı yapmaktadırlar. Ali bey ise kendisine yeni bir yol çizmiştir ve yanında sadece Melek hanımı görmek istiyor.. Ali beyin, Melek hanımın çocuğunun Bulut beyden olduğunu öğrenmesi durumunda köşkteki hayatı baya etkileyecek gibi görünüyor. Babasının ölümünden sonra üzerindeki giz perdesini aralayan Bulut bey, Melek hanımdan ötürü duyduğu derin aşk acısı ile intikam hırsı arasında kalakalmıştır. Şahika hanım ise Sude hanımı yatıştırmaya çalışırken ortalıkta görülmeyen Zahide'yi bulmak için kolları sıvar. Lakin Zahide'yi ondan önce bulacak biri olacaktır!!


Dizinin başlama saati nedir ? : 20.00-23.30 (yani toplamda 210 dakika sürüyor.)
Dizinin türü nedir ? : Dram, Romantik
Dizide oynayan oyuncular kimler ? 
-Bayan oyuncular: Selin ŞekerciNeriman UğurTürkü TuranNazan DiperSırma GülenSezgi Sena Akay şeklindedir.
-Erkek oyuncular: Seçkin ÖzdemirAlperen DuymazUmur Yiğit VanlıTolga MendiErkan Can,Mutlu Güney, Hüseyin Avni Danyal 
şeklindedir.
Dizinin Yönetmenliğini kim yapıyor? : M. Çağatay Tosun
yapmaktadır.
Yapım ve Yapımcı?: TMC Film, Erol Avcı

Dizinin Ana Konusu Hakkında Kısa Bilgi:
-Acı Aşk dizisi; masumiyet, sevinç ve mutlulukla başlayan bir sevdanın bazı kişilerin hayatlarını olumsuz yönde etkilediğini konu alıyor. Bir yandan Melek hanım ( yani:Sezgi Sena Akay) ve Bulut beyin ( yani:Seçkin Özdemir) zorlu ve imkansız aşkları,bir diğer yandan sevgiye ihtiyacı olan bir kadın olan Sude hanımın ( yani: Selin Şekerci) anlamsız çırpınışı ve olup biten tüm bu gönül tutulmalarının arasında aşkın cesaret ve fedakarlıktan ibaret olduğunu hatırlatan Ali bey ( yani: Alperen Duymaz)!! Bu kördüğüm ne şekilde çözülecek, yolları hangi sonuçla kesişecektir??







0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor

Popular İçerik